Podržite nas kupnjom Cvijet kreativa proizvoda

 

Možete birati između četiri ruže i četiri slatka macaronsa u Sweet modern boxu, devet purpurnih dugotrajnih ruža u Lux mirror boxu, 16 pink ruža i tri lux cupcakesa u modnoj prozirnoj kutiji, izrađenih prigodno za ružičasti listopad, ili 20 rozih dugotrajnih ruža s biserima. 

Sve su to proizvodi u sklopu Royal Gardens Collection tvrtke Cvijet kreativa čijom kupnjom donirate za naš projekt „Nisi sama – ideš s nama!“. 

Kupnjom svakog Large modern boxa i Lux mirror boxa donirate 100, a kupnjom Modern boxa 50 kuna.

Preračunato u cijenu vožnje, kupnjom Modern boxa donirate za jednu, a kupnjom Large modern boxa i Lux mirror boxa za dvije taksi vožnje žena oboljelih od raka na kemoterapiju. 

Nismo same zahvaljuje timu Cvijet kreative, na čelu s gospođom Majom Kauzlarić, što su prepoznali vrijednost našeg projekta i odlučili ga na ovaj način podržati. 

Više informacija o ovoj predivnoj inicijativi potražite na stranici https://www.royalgardens.com.hr/ i FB profilu https://www.facebook.com/royalgardenscollection/

Što je Royal Gardens Collection

Inspirirani ljepotom cvijeća koju objedinjujemo u raskošnim Cvijet kreativa kreacijama, kroz Royal Gardens Collection donosimo svu njegovu raskoš u jednostavnim formama koje ostavljaju bez daha.

Royal Gardens Collection pruža izuzetan cvjetni doživljaj u artiklima s dugotrajnim ružama, kombinirajući zavodljivu cvjetnu esenciju s jedinstvenim procesom očuvanja dugovječnosti kako biste u njihovoj ljepoti mogli uživati i više od godinu dana.

Kroz iskustvo u području cvjetnog dizajna koristimo najkvalitetnije materijale i za vas pomno biramo najkvalitetnije cvjetove koji odišu svježinom te ih spajamo u očaravajuće elemente i čiste forme. Posvećeni nabavci samo najljepših, raskošnih i kvalitetnih svježih cvjetova na svijetu, naši ručno brani cvjetovi dolaze s bujnih, živahnih polja direktno u vaše ruke. Doživite svu ljepotu cvijeća kroz jednostavne (klasične) forme kreirane po Vašem odabiru.

Naglasak stavljamo na odabir visokokvalitetnih materijala koji omogućuju dugogodišnju i višenamjensku uporabu, pa smo posebno za vas dizajnirali kutije za pohranjivanje, u dimenzijama prilagođenim za ekonomično korištenje, a koje imaju i funkciju vaza.

Birajući samo najkvalitetnije materijale i suradnike s kojima smo izradili ove posebne artikle, ponosni smo što smo mogli još jednom pokazati da je hrvatski proizvod itekako kvalitetan. Nadamo se da ćemo u vaše domove unijeti dašak elegancije i glamura, ponešto za svačiji ukus.

Pročitajte i ostale članke

Kada nada nikne iz najveće tuge

Nova priča naše suradnice, psihijatrice Maje Vukoje, o tome zašto se slomimo onda kada to najmanje očekujemo i kako izaći iz takvog stanja.

Više

Kuhajte zdravo s Ljiljanom Pranjić

Ako vas privlači biljna prehrana, a nemate ideju što kuhati, posegnite za receptima Ljiljane Pranjić, naše vječne inspiracije.

Više

Recepti za zdravi obrok by Snježana Slonja

Nakon dijagnoze maligne bolesti Snježana Slonja odlučila je promijeniti način ishrane, a svoje recepte nesebično podijeliti sa svima nama.

Više

Kako pomoći bližnjima koji su izgubili blisku osobu

Riječi nisu uvijek potrebne niti dolaze s lakoćom. Ponekad je dovoljno samo biti uz nekoga.

Više

Kako smo Katarini vratili osmijeh

Nitko kemoterapiju ne može proći sam. Katarina je podršku potražila u Dnevnoj bolnici Klinike za psihijatriju KBC-a Zagreb.

Više

Otkriće znanstvenika s MIT-a: Računalni program upozorava koja je žena u opasnosti da oboli od raka dojke

Na jednom od najboljih svjetskih sveučilišta kreirali su računalni program koji iz mamografskih snimki može očitati hoće li se u idućih pet godina u nekom tkivu razviti rak dojke ili neće.

Više

Ivana Kalogjera govornica na TEDx Zagreb Women konferenciji

TEDxZagrebWomen konferencija održava se subotu, 7. prosinca, u Kulturnom centru Travno. Početak je u 16 sati, a ulaznice potražite na eventim.hr.

Više

U Hrvatskoj još uvijek mnoge žene nakon mastektomije ne žele nove grudi

Na vaša pitanja o rekonstrukciji dojke odgovara plastični kirurg dr. sc. Andrej Roth, s Klinicke za tumore KBC-a Sestara milosrdnica.

Više

Sve što trebate znati o trostruko negativnom raku dojke

Prema medicinskoj literaturi, trostruko negativni rak dojke prvi se put spominje u listopadu 2005. godine.

Više

Zagreb će razvijati nove socijalne usluge

U organizaciji Ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Grada Zagreba, a povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv siromaštva, u Zagrebu je održana konferencija pod nazivom „Znanost susreće regije“.

Više

Upitnik o radnom statusu za osobe oboljele od malignih bolesti

Kako bismo dobili što jasniju sliku o tome u kojoj je mjeri maligna bolest utjecala na radno-pravni i socioekonomski status osoba oboljelih od raka, Nismo Same i Koalicija udruga u zdravstvu, u suradnji s prim. dr. Bojanom Knežević, specijalisticom medicine rada u KBC-u Zagreb, pokrenuli su upitnik o radnom statusu za osobe oboljele od malignih bolesti, prvi takve vrste u Hrvatskoj.

Read More

Što kad nakon dijagnoze zloćudnog tumora ostaneš bez posla?

Vrijeme je da prestanemo sami sebe lagati i da pogledamo istini u oči. Hrvatska nije socijalna država koja vodi brigu o najugroženijim skupinama stanovništva u koju svakako spadaju i oboljeli od raka.

Read More

Organizirana borba protiv raka podrazumijeva odgovornost svih, uključujući i građane

Obiteljski je liječnik ključan u prevenciji i ranom otkrivanju bolesti, ali vrlo mu je značajna uloga i tijekom liječenja s obzirom na to da je ono sve više izvanbolničko.

Read More

Kako ‘survajvorica’ pliva u sistemu

To je operirana strana i neudobno mi je. Potužim se. Tehničar me blijedo pogleda i odgovori kako nema veze. Glavno da je njemu udobno jer on radi posao stavljanja kanila što je važno. Doslovno tim riječima!

Read More

Prim. dr. Paula Podolski o utjecaju kemoterapije na mozak

“Nažalost, od raka dojke obolijevaju sve mlađe žene. Prije 20 godina bili smo iznenađeni kad smo imali ženu između 30 i 40 godina oboljelu od raka dojke. Danas to nije izuzetak. Moja je najmlađa pacijentica imala 23 godine, no ima i mlađih.”

Read More

Pronađite nas na društvenim mrežama