Kako u svoj život privući ljubav?

Odgovor na to pitanje potražite sutra, 13. veljače, u Kinu Europa na prvom od pet predavanja Brune Šimleše. Početak je u 19 sati, a sav prihod od prodaje ulaznica ide za oboljele od raka.

Nismo same

Sociolog Bruno Šimleša kojemu je nedavno iz tiska izašla deveta knjiga “Istine i laži o ljubavi” od veljače do lipnja u Kinu Europa održat će ciklus predavanja pod zajedničkim nazivom – Ljubavologija.

Prvo od pet predavanja je sutra, u utorak 13. veljače, s početkom u 19 sati, a tema je Ljubav i zakon privlačnosti.

Iako svi želimo voljeti i biti voljeni, rijetkima to uspije. Ljubav prema sebi, naravno, ne vodi do narcisoidnosti i egocentričnosti, nego do razvijanja osjećaja vlastite vrijednosti. Ljudi koji vole sebe ne misle da su vrjedniji od drugih, ali znaju da su vrijedni. Upravo zbog toga lakše pronalaze i privlače ljubav.

A upravo o tom famoznom Zakonu privlačnosti Bruno Šimleša govorit će na sutrašnjem predavanju. Teorija Zakona privlačnosti ima smisla – mi jesmo magneti i možemo privući ili odbiti neka iskustva. Naše misli, osjećaji i djela mogu privući neka iskustva. Dođite na predavanje i saznajte kako to ostvariti i kako svoje srce naučiti jezik ljubavi.  

Pojedinačna cijena ulaznice iznosi 50 kuna, a kupiti ih možete već danas u knjižarama “Hoću knjigu” (Megastore, Arena centar, City Center one, Bogovićeva 5), u klupskom centru Svijeta knjige na Kaptolu 4 ili na http://mozaik-knjiga.hr/proizvod/ulaznica-predavanje-bruno-simlesa-13-2-2018-ljubav-zakon-privlacnosti/

Predavanje traje do 21 sat.

U zagrebačkom Kinu Europa moći ćete kupiti i sve do sada objavljene knjige Brune Šimleše po promotivnim cijenama.

Sav prihod od prodaje knjiga i ulaznica namijenjen je u humanitarne svrhe – udruzi SVE za NJU koja pruža besplatnu psihološku pomoć oboljelima od raka i članovima njihovih obitelji.

LJUBAVOLOGIJA BY BRUNO ŠIMLEŠA

Nakon predavanja 13. veljače na rasporedu su sljedeća predavanja:

20. ožujka, utorak od 19 do 21 sat – Jesu li muškarci s Marsa, a žene s Venere?

17. travnja, utorak od 19 do 21 sat – Ljubavne veze od A do Ž

2. svibnja, srijeda od 19 do 21 sat – Najveće zablude o ljubavi

12. lipnja, utorak od 19 do 21 sat – Brak i roditeljstvo: zatvor ili blagoslov

 

Pročitajte i ostale članke

Recepti za zdravi obrok by Snježana Slonja

Nakon dijagnoze maligne bolesti Snježana Slonja odlučila je promijeniti način ishrane, a svoje recepte nesebično podijeliti sa svima nama.

Više

Kako pomoći bližnjima koji su izgubili blisku osobu

Riječi nisu uvijek potrebne niti dolaze s lakoćom. Ponekad je dovoljno samo biti uz nekoga.

Više

Kako smo Katarini vratili osmijeh

Nitko kemoterapiju ne može proći sam. Katarina je podršku potražila u Dnevnoj bolnici Klinike za psihijatriju KBC-a Zagreb.

Više

Povodom Hrvatskog dana osviještenosti o debljini donosimo smjernice pravilne prehrane

Iz Udruge za prevenciju prekomjerne težine za čitatelje Nismo same pripremili su smjernice prehrane za oboljele od malignih bolesti.

Više

Nikada ne čekajte

Ne zamišljajte druge ljude, gledajte što čine, jer to je bliže istini, savjetuje naša poznata književnica Sanja Pilić.

Više

Svaki četvrti bolesnik s rakom u Hrvatskoj na prvi pregled čeka više od mjesec dana

Prvo istraživanje o ishodima liječenja prema iskustvima pacijenata provedeno je u dvanaest zemalja srednje i istočne Europe

Više

Postoji li veza između ljutnje i raka?

Smatra se kako emocija ljutnje pokreće lanac bioloških procesa koji vode u bolest.

Više

NISMO SAME – pokret hrabrih žena

Prenosimo tekst Ivane Kalogjere objavljen na portalu „Zdravlje za sve“ Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“.

Više

Kako se nositi sa spoznajom da bolujemo od raka?

Istraživanja pokazuju kako je otvorenost iskazivanja emocija bitna za bolje suočavanje s bolešću.

Više

Hvala svim donatorima – za prijevoz žena na kemoterapiju prikupili smo novih 90.091,20 kuna!

NISMO SAME zahvaljuju svima koji su prepoznali vrijednost ovog projekta i podržali nas.

Više

Upitnik o radnom statusu za osobe oboljele od malignih bolesti

Kako bismo dobili što jasniju sliku o tome u kojoj je mjeri maligna bolest utjecala na radno-pravni i socioekonomski status osoba oboljelih od raka, Nismo Same i Koalicija udruga u zdravstvu, u suradnji s prim. dr. Bojanom Knežević, specijalisticom medicine rada u KBC-u Zagreb, pokrenuli su upitnik o radnom statusu za osobe oboljele od malignih bolesti, prvi takve vrste u Hrvatskoj.

Read More

Što kad nakon dijagnoze zloćudnog tumora ostaneš bez posla?

Vrijeme je da prestanemo sami sebe lagati i da pogledamo istini u oči. Hrvatska nije socijalna država koja vodi brigu o najugroženijim skupinama stanovništva u koju svakako spadaju i oboljeli od raka.

Read More

Organizirana borba protiv raka podrazumijeva odgovornost svih, uključujući i građane

Obiteljski je liječnik ključan u prevenciji i ranom otkrivanju bolesti, ali vrlo mu je značajna uloga i tijekom liječenja s obzirom na to da je ono sve više izvanbolničko.

Read More

Kako ‘survajvorica’ pliva u sistemu

To je operirana strana i neudobno mi je. Potužim se. Tehničar me blijedo pogleda i odgovori kako nema veze. Glavno da je njemu udobno jer on radi posao stavljanja kanila što je važno. Doslovno tim riječima!

Read More

Prim. dr. Paula Podolski o utjecaju kemoterapije na mozak

“Nažalost, od raka dojke obolijevaju sve mlađe žene. Prije 20 godina bili smo iznenađeni kad smo imali ženu između 30 i 40 godina oboljelu od raka dojke. Danas to nije izuzetak. Moja je najmlađa pacijentica imala 23 godine, no ima i mlađih.”

Read More

Pronađite nas na društvenim mrežama