Kako u svoj život privući ljubav?

Odgovor na to pitanje potražite sutra, 13. veljače, u Kinu Europa na prvom od pet predavanja Brune Šimleše. Početak je u 19 sati, a sav prihod od prodaje ulaznica ide za oboljele od raka.

Nismo same

Sociolog Bruno Šimleša kojemu je nedavno iz tiska izašla deveta knjiga “Istine i laži o ljubavi” od veljače do lipnja u Kinu Europa održat će ciklus predavanja pod zajedničkim nazivom – Ljubavologija.

Prvo od pet predavanja je sutra, u utorak 13. veljače, s početkom u 19 sati, a tema je Ljubav i zakon privlačnosti.

Iako svi želimo voljeti i biti voljeni, rijetkima to uspije. Ljubav prema sebi, naravno, ne vodi do narcisoidnosti i egocentričnosti, nego do razvijanja osjećaja vlastite vrijednosti. Ljudi koji vole sebe ne misle da su vrjedniji od drugih, ali znaju da su vrijedni. Upravo zbog toga lakše pronalaze i privlače ljubav.

A upravo o tom famoznom Zakonu privlačnosti Bruno Šimleša govorit će na sutrašnjem predavanju. Teorija Zakona privlačnosti ima smisla – mi jesmo magneti i možemo privući ili odbiti neka iskustva. Naše misli, osjećaji i djela mogu privući neka iskustva. Dođite na predavanje i saznajte kako to ostvariti i kako svoje srce naučiti jezik ljubavi.  

Pojedinačna cijena ulaznice iznosi 50 kuna, a kupiti ih možete već danas u knjižarama “Hoću knjigu” (Megastore, Arena centar, City Center one, Bogovićeva 5), u klupskom centru Svijeta knjige na Kaptolu 4 ili na http://mozaik-knjiga.hr/proizvod/ulaznica-predavanje-bruno-simlesa-13-2-2018-ljubav-zakon-privlacnosti/

Predavanje traje do 21 sat.

U zagrebačkom Kinu Europa moći ćete kupiti i sve do sada objavljene knjige Brune Šimleše po promotivnim cijenama.

Sav prihod od prodaje knjiga i ulaznica namijenjen je u humanitarne svrhe – udruzi SVE za NJU koja pruža besplatnu psihološku pomoć oboljelima od raka i članovima njihovih obitelji.

LJUBAVOLOGIJA BY BRUNO ŠIMLEŠA

Nakon predavanja 13. veljače na rasporedu su sljedeća predavanja:

20. ožujka, utorak od 19 do 21 sat – Jesu li muškarci s Marsa, a žene s Venere?

17. travnja, utorak od 19 do 21 sat – Ljubavne veze od A do Ž

2. svibnja, srijeda od 19 do 21 sat – Najveće zablude o ljubavi

12. lipnja, utorak od 19 do 21 sat – Brak i roditeljstvo: zatvor ili blagoslov

 

Pročitajte i ostale članke

Povodom Hrvatskog dana osviještenosti o debljini donosimo smjernice pravilne prehrane

Iz Udruge za prevenciju prekomjerne težine za čitatelje Nismo same pripremili su smjernice prehrane za oboljele od malignih bolesti.

Više

Nikada ne čekajte

Ne zamišljajte druge ljude, gledajte što čine, jer to je bliže istini, savjetuje naša poznata književnica Sanja Pilić.

Više

Kako se nositi s malignom bolešću

Kako se nositi s poricanjem, ljutnjom, strahom, krivnjom i drugim osjećajima koji vas obuzimaju dok učite kako se suočiti s rakom.

Više

Pazite što pretražujete, dr. Google nije uvijek u pravu!

Ne vjerujte svim informacijama na internetu! Postoje stranice koje sadrže lažne informacije i mogu vas navesti na krive odluke.

Više

Maligna bolest najmlađih – Marinino je dijete zauvijek zaspalo

Najteže je kada od maligne bolesti oboli dijete, a smrt djeteta najveća je bol koju roditelj može osjetiti.

Više

Slavimo drugi rođendan i nagrađujemo!

Za naš 2. rođendan pobrojali smo najvažnije datume i trenutke u drugoj godini našeg rada.

Više

Povodom Hrvatskog dana osviještenosti o debljini donosimo smjernice pravilne prehrane

Iz Udruge za prevenciju prekomjerne težine za čitatelje Nismo same pripremili su smjernice prehrane za oboljele od malignih bolesti.

Više

Godinu dana projekta “Nisi sama – ideš s nama!”

Zahvaljujući projektu prijevoza žena na kemoterapiju u proteklih godinu bili smo podrška u bolesti za 118 žena i njihovih obitelji.

Više

Sretan nam 2. rođendan!

Za naš 2. rođendan pobrojali smo najvažnije datume i trenutke u prvih 12 mjeseci našeg rada.

Više

Danas se obilježava Hrvatski dan nepušenja

Žene u Hrvatskoj puše cigarete više od žena u bilo kojoj drugoj europskoj zemlji, po udjelu muškaraca nalazimo se na sedmom mjestu.

Više

Upitnik o radnom statusu za osobe oboljele od malignih bolesti

Kako bismo dobili što jasniju sliku o tome u kojoj je mjeri maligna bolest utjecala na radno-pravni i socioekonomski status osoba oboljelih od raka, Nismo Same i Koalicija udruga u zdravstvu, u suradnji s prim. dr. Bojanom Knežević, specijalisticom medicine rada u KBC-u Zagreb, pokrenuli su upitnik o radnom statusu za osobe oboljele od malignih bolesti, prvi takve vrste u Hrvatskoj.

Read More

Što kad nakon dijagnoze zloćudnog tumora ostaneš bez posla?

Vrijeme je da prestanemo sami sebe lagati i da pogledamo istini u oči. Hrvatska nije socijalna država koja vodi brigu o najugroženijim skupinama stanovništva u koju svakako spadaju i oboljeli od raka.

Read More

Organizirana borba protiv raka podrazumijeva odgovornost svih, uključujući i građane

Obiteljski je liječnik ključan u prevenciji i ranom otkrivanju bolesti, ali vrlo mu je značajna uloga i tijekom liječenja s obzirom na to da je ono sve više izvanbolničko.

Read More

Kako ‘survajvorica’ pliva u sistemu

To je operirana strana i neudobno mi je. Potužim se. Tehničar me blijedo pogleda i odgovori kako nema veze. Glavno da je njemu udobno jer on radi posao stavljanja kanila što je važno. Doslovno tim riječima!

Read More

Prim. dr. Paula Podolski o utjecaju kemoterapije na mozak

“Nažalost, od raka dojke obolijevaju sve mlađe žene. Prije 20 godina bili smo iznenađeni kad smo imali ženu između 30 i 40 godina oboljelu od raka dojke. Danas to nije izuzetak. Moja je najmlađa pacijentica imala 23 godine, no ima i mlađih.”

Read More

Pronađite nas na društvenim mrežama