Tatjana Cirimotić Bandula hrabrim ženama poklanja 10 besplatnih tretmana iscrtavanja obrva

Ivana Kalogjera

“Dirnuta sam sadržajem koji mogu pročitati na vašoj stranici i hrabrošću žena pa želim ženama koje su prošle težak put izlječenja pokloniti 10 tretmana trajnog iscrtavanja dlačica obrva.”  

S ovom nam se ponudom javila Tatjana Cirimotić Bandula, vlasnica „Tatjaninog studija“ koji na dvije lokacije u Zagrebu (u Dubravi i Gajnicama) nudi usluge masaže, njege lica, depilacije, nadogradnje trepavica, šminkanja i cijeli niz drugih tretmana među kojima je i vrlo tražena japanska metoda iscrtavanja obrva.

Riječ je o tehnici koja je prvenstveno namijenjena osobama koje su iz različitih razloga (bolest, alopecija, kemoterapija) izgubile svoje prirodne obrve, no mogu je koristiti i oni koji žele lijepe i uredne obrve bez svakodnevnog nanošenja šminke.

Metoda japanskog iscrtavanja obrva spada, naime, u kategoriju polutrajnog make upa (‘semi-permanent’) koji obrvama daje prirodan izgled. Rezultat koji se dobije ovom metodom toliko je prirodan da je razlika između obične i nacrtane obrve gotovo nevidljiva budući da se svaka dlačica crta upravo tamo gdje nedostaje ona prirodna.

Dakle, ako ste tijekom kemoterapije izgubili obrve, ili ovim tretmanom želite razveseliti neku vama dragu osobu koja je tužna zbog gubitka obrva, igrajte se s nama. Tretmane ćemo nuditi od ovog mjeseca narednih deset mjeseci, svaki mjesec po jedan, a dobitnik će se za nagradu morati malo potruditi.

Za prvi puta nagradit ćemo onu osobu koja nam prva ispod ovoga teksta na našoj FB stranici napiše nešto o sebi i zašto želi ovaj tretman.

Nažalost, ovoj se metodi ne mogu podvrgnuti osobe koje piju lijekove za razrjeđivanje krvi, trudnice ili dojilje, pa vas molimo da i o tome vodite računa kad za ovaj tretman prijavljujete sebe ili nekog drugog.

„Jako se veselim što ću moći razveseliti žene kojima je ovakva metoda potrebna. Volim ljude činiti sretnima“, rekla je nam je Tatjana čiji je studio s radom počeo prije punih 13 godina.

„Bila sam mlada, željna rada, borila sam se i educirala što sam više mogla. Salon je bio mali, prihoda nije bilo, ali svaka kuna je bila uložena kako bi salon izgledao toplo i profesionalno. Radile smo jedna kolegica i ja, trudeći se zadržati svakog klijenta i klijenticu koji su ušli u salon. I malo po malo, shvatila sam što želim. Salon u kojem ćete se osjećati kao u svom domu, u kojem je ozračje toplo, ispunjeno ljubavlju, a naša usluga na profesionalnoj razini“, rekla je Tatjana ne krijući sreću što je uspjela ostvariti taj san.

Da je Tatjana posebna osoba koja iza sebe ima posebnu priču jasno pokazuje i njezina nesebična ponuda čitateljima Nismo same na čemu joj u ime svih od srca zahvaljujemo.

A sad brzo, predložite za ovaj tretman sebe ili  neku sebi dragu osobu. Mi ćemo vas spojiti s Tatjanom i dogovoriti termin i lokaciju na kojoj ćete obaviti tretman. Sretno!  

Tatjana Cirimotić Bandula, vlasnica „Tatjaninog studija“ s Ivanom Kalogjera s portala “Nismo same”

Pročitajte i ostale članke

Kada nada nikne iz najveće tuge

Nova priča naše suradnice, psihijatrice Maje Vukoje, o tome zašto se slomimo onda kada to najmanje očekujemo i kako izaći iz takvog stanja.

Više

Kuhajte zdravo s Ljiljanom Pranjić

Ako vas privlači biljna prehrana, a nemate ideju što kuhati, posegnite za receptima Ljiljane Pranjić, naše vječne inspiracije.

Više

Recepti za zdravi obrok by Snježana Slonja

Nakon dijagnoze maligne bolesti Snježana Slonja odlučila je promijeniti način ishrane, a svoje recepte nesebično podijeliti sa svima nama.

Više

Kako pomoći bližnjima koji su izgubili blisku osobu

Riječi nisu uvijek potrebne niti dolaze s lakoćom. Ponekad je dovoljno samo biti uz nekoga.

Više

Kako smo Katarini vratili osmijeh

Nitko kemoterapiju ne može proći sam. Katarina je podršku potražila u Dnevnoj bolnici Klinike za psihijatriju KBC-a Zagreb.

Više

Što je sreća?

U posljednje vrijeme često me pitaju kako biti sretan ako izgubiš voljenu osobu ili ako si bolestan. Ljude zanima glume li ti ljudi da su sretni.

Više

U Požegi snimljena 7. milenijska ružičasta vrpca

Oko 600 žena svojim je tijelima kreiralo Milenijsku ružičastu vrpcu, a kako bi upozorile na važnost prevencije i ranog otkrivanja raka dojke.

Više

Ultrazvuk dojke pouzdana je radiološka metoda

Karcinom dojke najčešće se prezentira kao bezbolna kvržica, ali ponekad i tumor može boljeti.

Više

Obilježimo zajedno 20. dan ružičaste vrpce!

Javno-zdravstvenu akciju Dan ružičaste vrpce tradicionalno organizira udruga Europa Donna Hrvatska.

Više

Uspješno održana naša kampanja “Nisi sama – hodaj s nama!”

Šetnjom kroz centar grada poslale smo poruku da se hodati može bez ograničenja, svakoga dana 30 do 40 minuta.

Više

Upitnik o radnom statusu za osobe oboljele od malignih bolesti

Kako bismo dobili što jasniju sliku o tome u kojoj je mjeri maligna bolest utjecala na radno-pravni i socioekonomski status osoba oboljelih od raka, Nismo Same i Koalicija udruga u zdravstvu, u suradnji s prim. dr. Bojanom Knežević, specijalisticom medicine rada u KBC-u Zagreb, pokrenuli su upitnik o radnom statusu za osobe oboljele od malignih bolesti, prvi takve vrste u Hrvatskoj.

Read More

Što kad nakon dijagnoze zloćudnog tumora ostaneš bez posla?

Vrijeme je da prestanemo sami sebe lagati i da pogledamo istini u oči. Hrvatska nije socijalna država koja vodi brigu o najugroženijim skupinama stanovništva u koju svakako spadaju i oboljeli od raka.

Read More

Organizirana borba protiv raka podrazumijeva odgovornost svih, uključujući i građane

Obiteljski je liječnik ključan u prevenciji i ranom otkrivanju bolesti, ali vrlo mu je značajna uloga i tijekom liječenja s obzirom na to da je ono sve više izvanbolničko.

Read More

Kako ‘survajvorica’ pliva u sistemu

To je operirana strana i neudobno mi je. Potužim se. Tehničar me blijedo pogleda i odgovori kako nema veze. Glavno da je njemu udobno jer on radi posao stavljanja kanila što je važno. Doslovno tim riječima!

Read More

Prim. dr. Paula Podolski o utjecaju kemoterapije na mozak

“Nažalost, od raka dojke obolijevaju sve mlađe žene. Prije 20 godina bili smo iznenađeni kad smo imali ženu između 30 i 40 godina oboljelu od raka dojke. Danas to nije izuzetak. Moja je najmlađa pacijentica imala 23 godine, no ima i mlađih.”

Read More

Pronađite nas na društvenim mrežama