Tatjana Cirimotić Bandula hrabrim ženama poklanja 10 besplatnih tretmana iscrtavanja obrva

Ivana Kalogjera

“Dirnuta sam sadržajem koji mogu pročitati na vašoj stranici i hrabrošću žena pa želim ženama koje su prošle težak put izlječenja pokloniti 10 tretmana trajnog iscrtavanja dlačica obrva.”  

S ovom nam se ponudom javila Tatjana Cirimotić Bandula, vlasnica „Tatjaninog studija“ koji na dvije lokacije u Zagrebu (u Dubravi i Gajnicama) nudi usluge masaže, njege lica, depilacije, nadogradnje trepavica, šminkanja i cijeli niz drugih tretmana među kojima je i vrlo tražena japanska metoda iscrtavanja obrva.

Riječ je o tehnici koja je prvenstveno namijenjena osobama koje su iz različitih razloga (bolest, alopecija, kemoterapija) izgubile svoje prirodne obrve, no mogu je koristiti i oni koji žele lijepe i uredne obrve bez svakodnevnog nanošenja šminke.

Metoda japanskog iscrtavanja obrva spada, naime, u kategoriju polutrajnog make upa (‘semi-permanent’) koji obrvama daje prirodan izgled. Rezultat koji se dobije ovom metodom toliko je prirodan da je razlika između obične i nacrtane obrve gotovo nevidljiva budući da se svaka dlačica crta upravo tamo gdje nedostaje ona prirodna.

Dakle, ako ste tijekom kemoterapije izgubili obrve, ili ovim tretmanom želite razveseliti neku vama dragu osobu koja je tužna zbog gubitka obrva, igrajte se s nama. Tretmane ćemo nuditi od ovog mjeseca narednih deset mjeseci, svaki mjesec po jedan, a dobitnik će se za nagradu morati malo potruditi.

Za prvi puta nagradit ćemo onu osobu koja nam prva ispod ovoga teksta na našoj FB stranici napiše nešto o sebi i zašto želi ovaj tretman.

Nažalost, ovoj se metodi ne mogu podvrgnuti osobe koje piju lijekove za razrjeđivanje krvi, trudnice ili dojilje, pa vas molimo da i o tome vodite računa kad za ovaj tretman prijavljujete sebe ili nekog drugog.

„Jako se veselim što ću moći razveseliti žene kojima je ovakva metoda potrebna. Volim ljude činiti sretnima“, rekla je nam je Tatjana čiji je studio s radom počeo prije punih 13 godina.

„Bila sam mlada, željna rada, borila sam se i educirala što sam više mogla. Salon je bio mali, prihoda nije bilo, ali svaka kuna je bila uložena kako bi salon izgledao toplo i profesionalno. Radile smo jedna kolegica i ja, trudeći se zadržati svakog klijenta i klijenticu koji su ušli u salon. I malo po malo, shvatila sam što želim. Salon u kojem ćete se osjećati kao u svom domu, u kojem je ozračje toplo, ispunjeno ljubavlju, a naša usluga na profesionalnoj razini“, rekla je Tatjana ne krijući sreću što je uspjela ostvariti taj san.

Da je Tatjana posebna osoba koja iza sebe ima posebnu priču jasno pokazuje i njezina nesebična ponuda čitateljima Nismo same na čemu joj u ime svih od srca zahvaljujemo.

A sad brzo, predložite za ovaj tretman sebe ili  neku sebi dragu osobu. Mi ćemo vas spojiti s Tatjanom i dogovoriti termin i lokaciju na kojoj ćete obaviti tretman. Sretno!  

Tatjana Cirimotić Bandula, vlasnica „Tatjaninog studija“ s Ivanom Kalogjera s portala “Nismo same”

Pročitajte i ostale članke

Sve je više žena mlađih od 40 godina kojima je rak dojke dijagnosticiran u trudnoći

Na vaša pitanja odgovara ugledna onkologinja, prim. dr. sc. Paula Podolski, s Klinike za onkologiju KBC-a Zagreb.

Više

Rano liječenje raka dojke

Kada se rak dojke liječi rano, moguće ga je izliječiti.

Više

Vrijeme je za cijepljenje protiv gripe

Cijepljenje počinje u srijedu, 7. studenoga, a građani će se moći cijepiti kod obiteljskih liječnika i u zavodima za javno zdravstvo.

Više

Zdravi recepti by Snježana Slonja

Nakon nalaza koji je pokazao da ima rak, Snježana Slonja odlučila je promijeniti način ishrane, a svoje recepte i savjete podijeliti s nama.

Više

U Rijeci održana četvrta konferencija „Fight&Win – Kako se oduprijeti raku?“

Četvrta konferencija „Fight&Win – Kako se oduprijeti raku?“, u organizaciji Dubravke Šuice, zastupnice u EU parlamentu, održana je 27. rujna.

Više

Svi mi imamo potrošene snove. Koji su vaši?

Naša Ivana Đurić-Katanić bila je jedna od moderatora okruglog stola koji je održan u sklopu projekta “Umjetnošću do mentalnog zdravlja”.

Više

U Varaždinu održana peta konferencija „Fight&Win – Kako se oduprijeti raku?“

U organizaciji Dubravke Šuice, zastupnice u EU parlamentu, u Varaždinu je održana peta konferencija „Fight&Win – Kako se oduprijeti raku?“

Više

Sve je više žena mlađih od 40 godina kojima je rak dojke dijagnosticiran u trudnoći

Na vaša pitanja odgovara ugledna onkologinja, prim. dr. sc. Paula Podolski, s Klinike za onkologiju KBC-a Zagreb.

Više

Rano liječenje raka dojke

Kada se rak dojke liječi rano, moguće ga je izliječiti.

Više

Vrijeme je za cijepljenje protiv gripe

Cijepljenje počinje u srijedu, 7. studenoga, a građani će se moći cijepiti kod obiteljskih liječnika i u zavodima za javno zdravstvo.

Više

Upitnik o radnom statusu za osobe oboljele od malignih bolesti

Kako bismo dobili što jasniju sliku o tome u kojoj je mjeri maligna bolest utjecala na radno-pravni i socioekonomski status osoba oboljelih od raka, Nismo Same i Koalicija udruga u zdravstvu, u suradnji s prim. dr. Bojanom Knežević, specijalisticom medicine rada u KBC-u Zagreb, pokrenuli su upitnik o radnom statusu za osobe oboljele od malignih bolesti, prvi takve vrste u Hrvatskoj.

Read More

Što kad nakon dijagnoze zloćudnog tumora ostaneš bez posla?

Vrijeme je da prestanemo sami sebe lagati i da pogledamo istini u oči. Hrvatska nije socijalna država koja vodi brigu o najugroženijim skupinama stanovništva u koju svakako spadaju i oboljeli od raka.

Read More

Organizirana borba protiv raka podrazumijeva odgovornost svih, uključujući i građane

Obiteljski je liječnik ključan u prevenciji i ranom otkrivanju bolesti, ali vrlo mu je značajna uloga i tijekom liječenja s obzirom na to da je ono sve više izvanbolničko.

Read More

Kako ‘survajvorica’ pliva u sistemu

To je operirana strana i neudobno mi je. Potužim se. Tehničar me blijedo pogleda i odgovori kako nema veze. Glavno da je njemu udobno jer on radi posao stavljanja kanila što je važno. Doslovno tim riječima!

Read More

Prim. dr. Paula Podolski o utjecaju kemoterapije na mozak

“Nažalost, od raka dojke obolijevaju sve mlađe žene. Prije 20 godina bili smo iznenađeni kad smo imali ženu između 30 i 40 godina oboljelu od raka dojke. Danas to nije izuzetak. Moja je najmlađa pacijentica imala 23 godine, no ima i mlađih.”

Read More

Pronađite nas na društvenim mrežama